Referenties

Zonnebloem Zoetermeer Buytenwaert

Kerstmiddag Nancy Kos.

Deze middag is super geslaagd geweest. Onze entertainment in de vorm van zangeres Aleida heeft onze gasten en vrijwilligers een geweldige middag bezorgd. Men kon mee zingen, maar ook luisteren naar mooie kerstsongs. Zij bewoog zich tussen de gasten, waardoor er goede interactie was. Zeker voor herhaling vatbaar! 

Elmer en Malinda v d Berghaage - Trouwerij

Wij kijken nog steeds met heel veel plezier terug aan ons feest, dat mede door jou en Martijn een geweldige dag is geworden. De sfeer is goed aangevoeld en de muziekkeuze is daar uitstekend op aangepast. Tot slot zijn jullie beide ook nog leuke en vrolijke mensen. Nogmaals heel veel dank voor de muzikale bijdragen en hopenlijk tot spoedig ziens.


Humanitas Rotterdam

Begin maart heeft Aleida 2 keer opgetreden bij het ouderenproject van Humanitas. Ze maakt er echt een feestje van! Goed repertoire, goede stem en perfect geluidsniveau! Ook nog een paar nummers samen met haar man Martijn gezongen. Ook dat was geweldig. De deelnemers vonden het ook een top optreden. Bedankt!! Astrid Arts

Manager Vrijwilligersafdelingen

Vakantieweek in Nieuw Heydepark Doorn

Nog bedankt dat je er aan mee hebt gewerkt om de vakantie tot een groot feest te maken voor onze gasten. Werkgroep Zuid/West Brabant. Groeten, Miep Joosen 

 Zonnebloem Alblasserdam Anja Rietveld

Ik wilde je nog even bedanken voor je optreden. Onze gasten vonden het ook heel goed. Misschien tot een volgende keer. Ik wens je veel goeds en graag tot ziens! 

Fam. Horenberg - 35 jarig Huwelijksfeest

We hebben erg genoten van jullie muziek op onze 35 jarige bruiloft! We hebben van veel gasten enthousiaste reacties over jullie gehad. Muzikaal hebben jullie echt veel in huis.